Vi som står bak denne siden, hjelpmittfirma.no , har samarbeidet om regnskapsoppsoppdrag og annen firmahjelp en årrekke. 

Selv om vi driver relativt lite, så kan vi ofte tilby tjenester og en service ikke så mange andre regnskapskontorer utfører. Vi hjelper deg som driver i det små og fører regnskapet selv, med skattemeldinger og årsoppgjør. Vi har lang erfaring skatteplanlegging, skattefrie omdanninger, fisjoner/fusjoner, avvikling av selskap, i tillegg til at vi hjelper mange firmaer med etablering og endringer de trenger gjøre i altinn.no/Brønnøysundregisterne..

Er du usikker på om vi kan hjelpe deg – ikke nøl med å ta kontakt. På mange av våre tjenester har vi fastpris, så ikke vær redd for å spørre oss hva ting koster.

årsregnskap

Fabian

Fabian er autorisert regnskapsfører har jobbet mye med skattemeldinger, årsoppgjør og har i tillegg ansvar for andre store og små regnskapsoppdrag, både for faste kunder og mer temporære oppdrag.

fabian@triple-as.no

skattemelding

Jan-Erik

Når du skal ha hjelp til en oppgaver som f.eks det å starte AS, sende inn aksjonærregisteroppgaver, vil vite mer om Tripletex, gjøre endringer i vedtekter, styresammensetning og lignende saker, er det ofte Jan-Erik som organiserer jobben.

Har drevet Foretakshjelp AS siden 2007 og har bl.a. hjulpet ca 400 selskaper med etablering.

janerik@hjelpmittfirma.no

årsoppgjør

Espen

Som registrert revisor tar Espen hånd om alt som har med f.eks revisjon, omdanninger, fisjoner/fusjoner, holding-strukturer, skatteplanlegging og lignende oppdrag.

Espen har vært autorisert regnskapsfører siden 2003 og jobbet som revisor siden 2000.
 
espen@hjelpmittfirma.no

Du må veldig gjerne kontakte oss – første kontakt kan gjerne gå til vår epost post@hjelpmittfirma.no

Send oss en epost eller brukt kontaktskjema under her. Da tar vi kontakt igjen så fort vi bare kan.

 

Det er firmaene Foretakshjelp AS og Fastpris Regnskap AS som samarbeider om tjenestene her på Hjelpmittfirma.no