Her har vi samlet litt informasjon om de regnskapstjenester vi tilbyr våre kunder.
Vil ha mer detaljert informasjon om regnskap, kan du lese noen av våre artikler om dette temaet.

Fast regnskapsfører

Hjelp til årsregnskap og andre enkeltoppgaver

Vi som driver nettsiden hjelpmittfirma.no har mulighet å bli din faste regnskapsfører.

Vi bruker regnskapssystemet Tripletex, som er et topp moderne nettbasert system – gode løsninger for lønn, bilag, faktura osv – alt på samme sted. Mange elsker Tripletex-appen, som gjør at du slipper ta vare på kvitteringer osv.

Vi tar hånd om alle regnskapstjenster for deg når du er vår faste kunde !

Kanskje du gjør mye av regnskapet selv, men trenger hjelp til f.eks å levere årsregnskap, du trenger en revisorbekreftelse, bistand med spesielle regnskapsspørsmål e.l.

Mange regnskapsfører tar ikke på seg slike enkeltoppdrag, men vi har god erfaring med å hjelpe til med dette og lignende

Vi har gjort det enkelt for deg når det gjelder pris på mange av disse tjeneste – mange av dem har fastpris, så kontakt oss idag, så får du rask hjelp !


Kontakt oss for regnskapshjelp

Valg av regnskapssystem

Et av spørsmålene vi ofte får av våre kunder er hvilket regnskapssystem vi anbefaler dem.

I de aller fleste tilfeller anbefaler vi et nettbasert regnskap, som både er smart, enkelt og ikke minst effektivt. Det koster kanskje noen få kroner i måneden, men det er penger du har spart inn raskt, bl.a. på tidsbruk i forhold til mer kompliserte systemer.

En stor fordel er også at du og regnkapsfører da jobber i samme system, og mye dobbeltarbeid er spart (les lavere pris på dine faste regnskapstjenester).

Av de systemene vi har prøvd og selv benyttet, er Tripletex nok det mest komplette systemet, som også gir svært mange muligheter. Lønn, faktura, reiseregninger, bilag og med mer – alt på samme sted.

I tillegg er kunde våre svært glad i appen til Tripletex – med den kan man f.eks sende kvitteringer til regnskapets postkasse med et par tastetrykk.

tripletex regnskap

Kontakt oss